Over mij...

Ik vind het heerlijk om met mijn handen bezig te zijn en spullen te maken die mensen goed kunnen gebruiken. Dat is begonnen met babydekens en mandjes en is momenteel aan het groeien met meer babyspullen en peuter/kleuter kleding. Deze hobby doe ik naast mijn andere fulltime baan bij ASML, dus het kan soms zijn dat het wat langer duurt voordat er een bericht komt, maar ik hoop dat jullie daar begrip voor kunnen hebben.

Alle benodigdheden bestel ik zelf, zet alles zelf in elkaar en zorg ervoor dat het ook leuk ingepakt wordt, alles is dus volledig handgemaakt oftewel handmade!

Momenteel ben ik van alles aan het uitproberen en mijn repertoire aan het vergroten, heb je een vraag, opmerking, feedback of een andere suggestie, laat het me weten!

Chantal

Oprichter van Tally's. Altijd bezig met de naaimachine en doet alles zelf, van het bestellen van stoffen, tot het maken van producten en het distribueren daarvan.

Salt

Mijn steun en toeverlaat, maar ook soms a pain in the ...

Altijd in de buurt en helpt me als ik weer eens gefrustreerd ben. Zorgt voor een gezonde afwisseling in het werk en het nodige oponthoud helaas.

Het logo

Ontworpen door mijn lieve zus, Anouk. Zonder haar was dit nooit zo'n tof logo geworden en ze heeft precies gemaakt wat ik wilde; mooi, simpel maar wel duidelijk :)

Mijn verhaal

Tijdens de Coronacrisis in 2020 heb ik veel vrije tijd gekregen. In deze tijd heb ik een naaimachine gekocht en ben ik begonnen met kleding voor mezelf maken.

Tot mijn neefje geboren werd en ik een leuke deken voor hem gemaakt had, waarin hij heerlijk gewikkeld kon worden en die ook meteen veelvuldig werd gebruikt. Daarna had ik voor een vriendin een babydeken gemaakt, met bijpassende mandjes. Dit viel zo in de smaak dat ze meteen vroeg of ik voor een vriendin van haar weer wat kon maken, die ook zwanger was.

Dit is gaan groeien en ik begon in november een instagram-pagina om mensen te laten zien wat ik maak. Mijn zusje, Anouk, heeft een super mooi logo voor mij gemaakt waar ik haar heel dankbaar voor ben. En toen was Tally's eigenlijk begonnen.

Al snel werd het niet alleen maar gevraagd door zwangere vriendinnen of vriendinnen met pasgeboren baby's, maar ik kreeg ook de vraag of ik bijvoorbeeld truien maakte voor peuters of kleuters. Natuurlijk kon ik daar ook mee aan de slag, dus zodoende ben ik daarmee begonnen.

Naast deze vragen, krijg ik ook nog steeds specifieke vragen of ik dingen kan maken die niet in mijn repertoire zitten, waar ik natuurlijk altijd voor open sta.